maanantai 11. toukokuuta 2015

WEEK 19

Terve taas, ihanat! Aika kuluu ihan tajuttoman kovaa vauhtia ja just tässä pikkusiskon kanssa laskeskeltiin, että kesäkuun alkuun on enään vaivaiset 20 vuorokautta - siis anteeks mitä, onks kesä muka oikeesti noin lähellä? Pieni paniikkihan tässä iskee, kun pitäis jaksaa lukea kunnolla (ja ylipäätään saada se siihen tarvittava motivaatio) kuukauden päässä häämöttäviin pääsykokeisiin, mutta myös löytää aikaa ystäville, ratsastamiselle, kuntosalilla käymiselle ja poikaystävälle, unohtamatta tietenkään niitä työvuoroja, jotka pitäisi hoitaa siinä samassa. Voi, kun näihin päiviin sais muutamankin tunnin lisää aikaa, kun nyt tuntuu ettei rahkeet riitä millään kaikkeen haluaamani. Kellään muulla samanlaisia probleemia, vai onko mulla vaan jotenkin tavallista kiireisempi kevät?

Viimeisimpään viikkoon on mahtunut taas vaikka ja mitä, niin pitkiä tallipäiviä, äitienpäivän viettoa, aikaisia herätyksiä, täysimittaisia työvuoroja, tulevaisuudesta johtuvaa stressiä, ihania metsäpoluilla tehtyjä lenkkejä, kipeitä lihaksia, isin luona yökyläilyä kuin positiivista fiilistelyäkin. Mitäs teidän viikkoihinne kuului?

viikko19(1))
1. Tallilla ehdittiin käymään siskojen kanssa joka toisena päivänä, joten ainakin heppojen kanssa on tullut vietettyä paljon aikaa - enkä kyllä yhtään pistäis pahakseni, vaikka pystyttäis oleilemaan siellä vieläkin useammin! 2. Aikaisia herätyksiä ja lyhyitä yöunia, niitä riitti viime viikolla enemmän kuin tarpeeksi. 3. Tämänhetkisiin lemppareihin kuuluu ehdottomasti Lumenen "Gel Effect" -kynsilakat sekä Tallinnasta ostamani mammafarkut 4. Lauantaina syötiinkin pitkästä aikaa omatekoisia hamppareita
viikko19(2))
5. Ihanan sumuinen ja rauhallinen perjantai ennen viittä aamulla 6. Eilen ravattiin kahvipöydästä toiseen äitienpäivän kunniaksi - vielä kerran hyvää äitienpäivää sille omalle, maailman parhaimmalle äidille! 7. Kevään tullen oon innostunut taas käyttämään enemmän kirkkaampia huulipunia, joista absoluuttisena suosikkina toimii edelleenkin Sephoran kirkkaanpunainen yksilö! 8. Heppakuvia kerääntyi menneeltä viikonlopulta ja viikolta sen verran paljon, että voisin vihdoinkin saada jonkinlaista postausta aikaiseksi.
viikko19(3))
9. Päivät on kuluneet ihan törkeen kovaa vauhtia, ja pian päästäänkin taas mökkeilemään, grillaamaan ja nauttimaan lämpimistä kesäilloista! 10. Maanantaina aamulenkillä ollessani otin kerrankin kuulokkeet pois korvista ja kuuntelin ainoastaan luonnon ääniä sekä linnun laulua - tuli muuten niin hyvä mieli! 11. Kuntosalin puolellakin treenailin viikon tauon jälkeen, että oli muuten lihakset jumissa seuraavina vuorokausina 12. Vitsi mitkä näkymät kello 4.57 aamulla töihin ajellessani

1 kommentti:

  1. Oi ihania kuvia ja muutenkin sun blogi on niiiin upee! Rakastan myös sun instaa. Niin kauniita kuvia ja kaikki sointuu yhteen! :))

    http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

    VastaaPoista