keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

TALLINN PHOTO DIARY

1
2
19

Keväinen Tallinna on paljon enemmän kuin ihana! Värikkäät kukkakimput tien varsissa, mukulakiviset kuivat kadut, hennon viileä merituuli, ensimmäiset ihmisistä täyttyneet terassit ja taivaalla porottava aurinko - kuulostaa aika kivalta, eikö?

27
6

Viimeisenä iltana kiivettiin jokakertaiseen tapaamme Toompean mäelle ihastelemaan maisemia. Mä niin tykkään noista oransseista katoista ja suloisista torneista, jotka tuolta yläilmoista silmään pistävät!

9
7

Pakkohan meidänkin oli testata Pegasus -niminen ravintola, kun sitä niin monet tutut ja tuntemattomatkin tyypit suosittelivat! Ja kyllä täytyy myöntää, että eivät oo turhaan Viron kirjailijaliiton talossa sijaitsevaa raflaa kehuneet, sillä niin alku- kuin pääruoatkin olivat aivan taivaallisia! Lisäks paikan sisustus sekä ulkonäkö viehättivät kovasti, kaikki oli niin viimeisen päälle suunniteltu ja laitettu.

8

Myös shoppailtua tuli ihan kiitettävästi. Muutamissa kaupoissa oli meneillään tosi koukuttavia alennuksia ja esimerkiksi Viru Keskuksen Sportlandista hommattiin hirveesti uusia treenivaatteita sekä yhdet tosi mageet Adidaksen lenkkarit.

23
13
3

Näytettiin varmaan hassuilta, kun käveltiin kaduilla käsi kädessä samanlaiset Niken Air Force 1set jalassa. Poikaystävä ehkä hiukan innostui jo ylempänäkin mainituista Sportlandin alennuksista ja osti vihdoin itselleen uudet popot - vanhat olivatkin aikalailla elämänsä nähneet..

10
11

Lauantai-iltana oltiin treffeillä jo aikaisemminkin testatussa Cantina Texasissa, jossa saatiin taas kerran mitä mielettömimmät safkat. Pakko antaa vielä plussaa hyvästä asiakaspalvelusta, sillä vaikka paikan päällä tuntui olevan jäätävä kiire, niin tarjoilijat ottivat jokaikisen pöydän huomioon ja pahoittelivat vähänväliä ruoan tulon hitautta tai asiakkaiden paljoutta!

12
5

Tallinnassa yöpyessämme ollaan majailtu joka kerta Sampon vanhempien upeassa asunnossa, joka sijaitsee hyvällä paikalla vanhassakaupungissa erään ihanan leipomon lähettyvillä. Siitä vieressä seisovasta leipomosta onkin tullut meidän ehdoton vakkaripaikka tuoreiden sämpylöiden sekä muiden suussasulavien herkkujen takia - ei oo aamua ilman sieltä haettuja leipiä!

14
25
15

Ilmat tosiaan suosivat meitä koko pitkän viikonlopun, eikä ollut päivääkään etteikö aurinko olisi paistanut kirkkaalta taivaalta. Ei pilven pilveä tai pientintäkään hajua lumi- tai vesisateista!

17
16

Maailman parhaimman matkaseuran paikkaa piti taas oma poikaystävä, joka jaksoi mahtavasti seilata mun perässä kaupoilla ollessamme - tai ainakin niissä parissa ensimmäisessä, haha! Sampo on kyllä ihana, kun jaksaa tulla mun mukaan, vaikka shoppailu ei selvästikään ole sille mitään mieleisintä puuhaa.

18
20

Voisin oikeesti vaikka asua vanhassakaupungissa, siellä on niin iloinen ja rento fiilis - unohtamatta tietenkään upeita vanhoja rakennuksia (esimerkiksi Raatihuoneentorilla), pienenpieniä kujia tai mukulakivisiä katuja.

21

Perjantai-iltana mentiin syömään yhteen kellarissa olevaan italialaiseen ravintolaan - nimittäin Pulcinellaan, jossa ollaan istuttu iltaa viimeksi joskus pari vuotta takaperin. Paikasta saa ainakin mun muistini mukaan älyttömän hyvää pizzaa, mutta näköjään myös pastaa, mitä kokeiltiinkin tällä kerralla!

17
24
22

Kahvitteluakin tuli harrastettua viikonlopun aikana. Sen ainaisen (vaikkakin miellyttävän) Robert's Coffeen lisäksi vierailtiin vihdoin myös niissä pienemmissä kahviloissa, joita ainakin vanhakaupunki on ihan pullollaan!

8 kommenttia:

 1. Ihanan paljon kuvia, ja plussaa siitä että hymyilet nykyisin useammin kuvissa! (:

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja kiva blogi! :)

  revemodevie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Niin upeita ja raikkaita kuvia, vou! Nyt mun on ihan pakko päästä Tallinnaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin iso kiitos Veera, nyt vaan Tallinnan matkaa varailemaan! :-)

   Poista