keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

SPRING THINGS

2

Mulle tulee tää tismalleen sama fiilis jokaikisenä keväänä, kun kadut on ehtineet kuivua ja ilmat lämmetä - nimittäin hullunmoinen inspiraatio pukeutumista sekä muotia kohtaan. Oon viimeisimpien päivien aikana selaillut tosi paljon kauppojen katalogeja samalla luoden uusia asukokonaisuuksia päässäni. Oh, vielä kun pääsisi taltioimaan edes jokusen lookin kameran muistiin, niin olisin enemmän kuin ilonen.

3

Että mä rakastan tuoreita kukkia! Ne vaan antaa huoneelle kuin huoneelle niin kodikkaan ja raikkaan fiiliksen, eikä pinkkien neilikoiden ansioista meidänkään harmaavalkoinen neliömäärä jää liian pliisuksi. Nää kukkaset on muuten kestäneet ihan ennätyksellisen pitkään, sillä sain ne melkein kuukausi takaperin ja vielä tänäkin päivänä ne piristävät mua maljakossa kirjahyllyn päällä.

4

Ilmojen parantuessa sekä lämmetessä myös heppatallilla on tullut pyörittyä paljon normaalia enemmän. Ollaan käyty siskosten kanssa ratsastelemassa nyt kolmisen kertaa viikossa, ja vaikka viime viikkojen aikana säät onkin olleet ihan loistavat, niin tänään ridattiin taas kuravaatteissa vain nenän vilkkuessa hupun uumenista - toivottavasti sateet loppuvat siis yhtä pian kuin tulivatkin!

1

Tässä kuvassa näkyykin mun muutamia lempparijuttua tällä hetkellä. Niin Lumenen Gel Effect -kynsilakat kuin Tallinnasta mukaan tuodut mammafarkutkin on olleet kaikki kovassa käytössä jo melkein kuukauden päivät, ja tulevat varmasti olemaan suosikkeja vielä pitkään. Pakko antaa loppuun kehuja noille lakoille, ne pysyy meinaan kynsissä paremmin kuin yksiskään aikaisemmin kokeilemani tuote!

7

Tänä vuonna kevääseen kuuluu myös tulevaisuuden pohdintaa, sillä koulujen hakuajat umpeutuivat huhtikuun alussa ja tuleva koti odottelee yhä etsintöjään. Itse sain kuin sainkin (stressaavien ja väsyttävien mietintöjen tuloksena..) laitettua hakupaperit muutamiin ammattikorkeisiin, mutta ainakaan toistaiseksi fiilistä koulun penkille palaamisesta ei oo löytynyt.. Onko kellään muulla samaa "ongelmaa", vai paininko yksin tän aiheen parissa?

8 kommenttia:

 1. Niin ihanan raikkaita kuvia! Vautsi ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla taas jostain syystä on iso motivaatio palata koulun penkille ja iteki hain muutamaa ammattikorkeesee, tosin en oo ihan varma johtuuko tää motivaatio siitä, että kaipaan vaa uutta kaupunkia vai tosiaa koulua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no mutta hyvä jos sulla on kuitenkin riittää motivaatiota! Nyt vaan tsemppiä mahdollisiin pääsykokeisiin ja muihin :-)

   Poista
 3. Voi kuule, meikällä ihan samanlaiset ongelmat ton tulevaisuuden suhteen, niinkun oon niistä kirjotellutkin (ja itseasiassa luonnoksissa lojuu nytkin yks postaus asiaa koskien...). Mut jotenkin on niin sellanen olo,ettei halua mennä mihinkään kouluun, mikä ei kiinnosta. Haluisin vaan kokea sellasen valaistumisen ja tietää tasan tarkkaan mihin hakea ja mihin mennä opiskelemaan.. Ääh, vaikeita asioita:( Onneks ei nyt vielä oo kiire, mutta kuitenkin - oishan se pikkuhiljaa kiva tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin samat fiilikset! En haluu mennä kouluun, mikä ei kiinnosta, mutta toisaalta en kyllä ees tiiä mikä mua tällä hetkellä kiinnostais :-D Jos olis mahdollista niin olisin jossain kivalla tallilla luomassa lantaa ja hoitamassa heppoja päivät pitkät, but but... Ja just tollasta valaistumista täälläkin suunnalla tarvitaan, tuntuu niin vaikeelta ajatella tulevaisuutta! Tsemppiä tulevaan Laura ♥

   Poista
 4. Ihania kuvia! ♥ Pystyn niin samaistumaan sinuun tuossa opiskeluasiassa, sillä itsekin olen usean vuoden ajan jo miettinyt että pitäisi lähteä jatkokouluttautumaan jonnekin, mutta en ole sitten saanut otettua itseäni kuitenkaan niskasta kiinni... En vain halua lähteä opiskelemaan mitään mistä en ole täysin varma. :D Toisaalta minulla onkin nyt hyvä työ, että ehkä on ihan hyvä keskittyä toistaiseksi siihen ja katsoa sitten asiaa uudestaan myöhemmin. Mutta toivottavasti löydät itsellesi hyvän opiskelupaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! ♥ Täällä on niin samanlaiset fiilikset, jonka lisäks mun kouluun menoa haittaa myöskin se työnteko, josta kuitenkin saa ihan sopivasti rahaa elämiseen ja muuhun.. Ehkä nää ajatukset jossain vaiheessa elämää alkaa selkeytymään, eihän tässä kuitenkaan oo onneksi mikään hengenhätä :-)

   Poista