maanantai 16. maaliskuuta 2015

WEEK 11

Olipahan reissu! Rehellisesti sanottuna en ees muista, millon viimeks olisin tanssinut, nauranut, valvonut tai laulanut niin paljon kuin kuluneen viikonlopun aikana. Yöunet jäi kolmen vuorokauden osalta vaivaiseen viiteen tuntiin (ja eilen tuli nukuttua sitten senkin edestä), eikä multa lähde tällä hetkellä pieniä pihahduksia lukuunottamatta ääntä melkein ollenkaan, joten voin kai todeta risteilyn onnistuneen paremmin kuin hyvin. Oli tosiaan ihan mielettömän hauskaa, ja ainakin menoa on riittänyt, sillä kaikkien kylpylässä lillumisten, valomiekkataisteluiden, bändiharjoitusten sekä perheillallisten jälkeen olo on edelleenkin kaikkea muuta kuin freesi.. Kiitos siis koko duuniporukalle a.k.a mahtavalle jedijengille huikeesta viikonlopusta!

Mun piti postailla teille jo eilen, mutta jostain syystä päiväunet vei voiton ja kirjoittelenkin viime viikon tapahtumista näin jälkikäteen. Viikko oli kaiken kaikkiaan tosi ihana, sillä niin ratsastuksen kuin salitreeninkin suhteen rullasi hyvin, ja toi taivaalla porottava aurinko piristi mieltä päivä päivältä vaan enemmän. Tänään onkin poikaystävän synttärit, jota ajateltiin juhlistaa illemmalla pienen dinnerin merkeissä - nyt suihkuun ja koiran kanssa ulkoimaan!

viikko11(1))
1. Lauantaina herättiin minimaalisten kolmen tunnin yöunien jälkeen seisovaan pöytään aamiaiselle koko työporukan kanssa - kahvi oli muuten aika kova sana. 2. Löysin Monkista pari viikkoa takaperin aivan ihanan braleten, joka sopii niin hyvin vaikka löysemmän teepparin kaveriksi! 3. Tilattiin poikaystävän kanssa reilut 10 pakettia erilaisia kahvikone -kahveja, ja niitä onkin tullut vedettyä ihan kiitettävästi 4. Tiistain halihetki hyvin menneen tunnin jälkeen!
viikko11(2))
5. Viime vuoden takkilemppari on myös tän kevään ehdottomia suosikkeja! 6. Jedit koolla - hankittiin laivan lelukaupasta jokaiselle valomiekat, joiden kanssa vedettiin erittäinkin viisaina taistellen ympäri botskia 7. Lauantaina oltiin illallisella pihviraflassa, jossa jokainen meistä söi varmaan enemmän piffiä kuin koko elämänsä aikana.. 8. Ihan bailaamiseks ei kuitenkaan viikko oo mennyt, ja arkena tulikin treenattua kovempaa kuin pitkään aikaan!
viikko11(3))
9. Uusia ennätyksiä ja erittäin kipeitä lihaksia - mielettömän hyvät fiilikset menneiden treenien kannalta! 10. Perjantai-iltana istuttiin puolestaan kalaravintolassa, jossa mäkin innostuin maistamaan aivan uudenlaisia ruoka-annoksia 11. Valmiina tulevaan viikonloppuun 12. Viimeisimpien vuorokausien ilmat on suosineet oikein olan takaa, vai pistättekö te pahaksenne tota auringon paistetta ja lämpöasteita?

4 kommenttia:

 1. Mä oon kans ihan ihastunut kaikkiin braletteihin, enkä malta odottaa että niitä pääsee käyttämään keväämmällä vähän enemmänkin kun ei tarvitse peittää koko asua takin alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Varsinkin kesällä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä, kun on saanut vähän väriä pintaan ja teeppareita käyttää muutenkin enemmän :-)

   Poista
 2. Ei missään nimessä, aurinko on tosiaankin tervetullut - eikä ne lämpöasteetkaan haitaksi ole ❤ Täytyy vaan toivoo, ettei se takatalvi yllätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se takatalvi vois tosiaan olla vaan huijausta, sillä nää säät on olleet niin! ♥

   Poista