torstai 26. maaliskuuta 2015

SPRING INSPO

Vaikka kevään kanssa otettiinkin tossa alkuviikosta vähän takapakkia, niin täällä on ainakin yks, joka uskoo lämpöisten ilmojen ja jatkuvan auringonpaisteen olevan kohta taas täällä! Keväästä inspiroituneena päätinkin jakaa tähän harmaaseen torstaihin muutamia mun mielenkiinnon herättäneitä kuvia, joita oon bongaillut pitkin alkuvuotta mun suosikkiblogeistani. Ootan niin paljon, että pääsis kunnolla irtautumaan paksummista vaatteista ja siirtymään kokonaan niihin kaapin ohuimpiin takkeihin, valkoisimpiin tennareihin, reikäisimpiin farkkuihin (jotka ovat muuten toistaiseksi vielä metsästyksen kohteena!) ja käärimään housujen lahkeita ilman, että nilkat jäätyy heti ulos astuessa. Mitäs te sillä puolen ruutua ootatte kevätpukeutumiselta kaikkein eniten?

1
3
Inspis10
2
5
6
7
Kuvat © täältätäältätäältätäältä & täältä

6 kommenttia:

 1. Odotan ehdottomasti eniten sitä, ettei tarvitse kannella ylimääräistä puseroa mukanaan ja ah, asukuvat, missä näkyy jopa itse asu, eikä pelkkä sama takki :D Tosin Englannissa on jo ihan mukavat kelit :) Noita kuvia katsoessa ei muuten voi olla miettimättä, että kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa!

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi asukuvien ottaminen on kans sellanen juttu, jota mä ootan keväässä tosi paljon - talvella kun tuppaa asukokonaisuus häviämään sen jäätävän kokoisen untuvatakin alle :-D Ja jep, ruotsalaiset osaa kyllä ton muotipuolen paremmin kuin hyvin!

   Poista
 2. Kaikkein eniten odotan sitä, että saa ottaa taas nahkatakin käyttöön ilman että jäätyy pystyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa sitä ensin löytäis sen täydellisen nahkatakin, haha :-D Mutta totta!

   Poista
 3. Ostin vähän aikaa sit Ginasta sellasen super ohuen takin (vähän niinku tossa jannin vikassa kuvassa) ja ootan niin et pääsisin käyttää sitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän samantyylinen, vaikkakin beige :-) Nyt vaan peukut pystyyn ja toivotaan, että se kevät tulis takaisin yhtä pian, kuin se häviskin! ♥

   Poista