sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

MY PLAYLIST AT THE MOMENT

Rehellisesti sanottuna meinas tulla itku aamulla, kun katoin ensimmäistä kertaa ulos tänään - niin että mitä, siellä sataa lunta oikein olan takaa! Mä niin kerkesin fiilistelemään kevättä ja niitä hyviä ilmoja, mutta näköjään sekin ilo piti evätä meiltä pois. Oikeesti ärsyttää kyllä niin kybällä, ettei tekis todellakaan mieli startata uutta viikkoa, vaikka ohjelmassa onkin mm. omien synttäreiden viettoa, tallipäiviä (meinasin jo kirjoittaa, että lämpimiä ja aurinkoisia..), rutkasti vapaapäiviä sekä kaikenlaista muuta arjesta poikkeavaa! Anyway, jotta tää postaus ei menisi pelkäksi sääpuheeksi, niin mennään itse aiheeseen eli mun tämänhetkiseen soittolistaani, jota on tullut kuunneltua niin salilla, sisällä kotona kuin esimerkiksi koiran kanssa ulkoillessakin.

Olis muuten ihan mahtavaa löytää myös uusia kipaleita noiden biisien rinnalle - mulla on nimittäin tapana soittaa lemppariksi osoittautunutta kappaetta repeatilla niin monta kertaa, etten haluu kuulla enään edes laulun nimeä vähään aikaan. Siispä jos teidän mieleen tulee jotain muita, kuin Radio Novalla sataan kertaa soitettuja sointuja niin kertokaapa mulle, otan avosylin kaikki vastaan!

MUSIC1

Broiler - Wild Eyes (feat. RAVVEL)


Major Lazer - Lean On (feat. MØ & DJ Snake)


R3hab - SoundWave (feat. Trevor Guthrie)


Calvin Harris - Pray To God (feat. HAIM)


Sia - Elastic Heart (feat. Shia LeBeouf & Maddie Ziegler)


Lost Frequencies - Are You With Me


Kygo - Stole The Show (feat. Parson James)


PH Electro - Englishman In New York


MUSIC2

1 kommentti:

  1. kai oot kuunnellu Alfonsin Ganjamania? :D mulla tää soi nyt varmaa kolmatta päivää repetilla ja silti se jaksaa vaan hymyilyttää :D

    VastaaPoista