torstai 19. maaliskuuta 2015

BASE

Kerroinkin teille jo maanantaina, että mun poikaystävällä oli samaisena päivänä syntymäpäivät ja oltiin menossa illemmalla juhlistamaan sitä maittavan dinnerin äärelle. Paikaksi valittiin suurien pohdintojen jälkeen Sellon kauppakeskuksesta löytyvä Base, josta meidän tilaamien burgereiden lisäksi sai ruokaa aina caesarsalaatista paistettuun kuhaan ja häränlihapihviin saakka. Kyllähän ne pihvit ja muut näytti ihan törkeen hyviltä, mutta mä olin edellisinä vuorokausina vetänyt vuoronperään lihaa sekä kalaa, joten hampurilainen kuulosti omaan korvaan paljon mieluisammalta - kuin myös näköjään ton toisen osapuolen! Voin kyllä lämpimästi suositella kyseistä ravintolaa, sillä safka oli tajuttoman herkullista, palvelu pelasi paremmin kuin hyvin (eli tosi nopeesti ja ystävällisesti!) eikä lompakkokaan kokenut sen pahempaa laihtumista.

1
5
4
3
2

5 kommenttia:

 1. Oi, nälkäsenä tälläsiä kuvia! :D Täytyy joskus päästä testaamaan kyseinen ravintola! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Vaikka menu ei ollut hirveen "laaja", niin jokainen annos kuulosti törkeen hyvältä :-)

   Poista
 2. Me käytiin Basessa kerran lounaalla ja se oli kans tosi hyvä - sillon tais olla tarjolla lohta, jotain keittoa tai sit pastaa. Lisukkeeks sai salaattia ja leipää. Nam:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääkin käydä joskus lounaalla tuolla, ainakin nimittäin listalta tilatut safkat oli älyttömän hyviä! :)

   Poista
 3. Tollasiin raflahamppareihin ei kyllä ikinä kyllästy (vaikka varmaan pitäis)! :D voisin syödä niitä varmaan joka päivä...

  VastaaPoista