tiistai 18. marraskuuta 2014

WEEKEND SNAPSHOTS

2

Viikonlopun harmaista keleistä (sunnuntaita lukuunottamatta) huolimatta ulkoiltiin paljon tekemällä toinen toistaan pidempiä lenkkejä Bobin ja Sampon kanssa. Mä alan varmaan pikkuhiljaa tottumaan tohon synkkyyteen, kun nyt jo useampana päivänä oon ollut jotenkin poikkeuksellisen energinen. Ehkä tää pimeys ei ookkaan niin hirveetä?

6

Lauantaina päätin ottaa kiireettömästä aamusta kaiken ilon irti, sillä aikaisempina aamuina herätyskello oli soinut jo viiden aikoihin. Virkistävän kävelylenkin jälkeen kaivoin kaapin perälle jääneen toasterin esiin, ja pyöräytin meille edellisillan nachoista jääneet jämät toastien täytteiksi. Lisäksi ladoin tarjottimelle satsumoita, rahkaa, tuoremehua sekä suuren kupillisen kahvia!

3

Viikoloppuna tuli nukuttua ihan ennätyksellisen monta tuntia, mutta minkäs sille voi kun arkena yöunet jäivät vähemmälle aikaisten herätysten vuoksi - mä kun en osaa edelleenkään mennä nukkumaan ennen iltakymmentä. Akkuja tuli siis ladattua oikein olan takaa noiden muutaman vuorokauden aikana.

4

Näin myös pitkästä aikaa mun vanhaa luokkalaistani Kaisaa, jota haluaisin ehdottomasti treffata enemmän! Kauppojen kiertelyn lomassa päätettiin istuutua hetkeksi Coffee Houseen, jossa saatiin huomaamattamme aikaa kulumaan useampikin tunti. Vitsit, meillä on kyllä jokaikisellä kerralla yhtä hauskaa yhdessä!

1

Pyörähdettiin Kaisan kanssa mm. Vilassa, josta sain tän kukonaskel kuvioisen takin -40% alennuksella varustettuna. Olin tosiaan noin viikkoa aikaisemmin pistänyt samaisen takin tilaukseen, ja se tupsahtikin kotiin nopesti, mutta hinnan takia epäröin sen ostoa - onhan mustavalkoinen takki yksiväristä niin paljon (huomaa sarkarmi) erikoisempi. Takki lähti kuitenkin palautukseen, sillä sain tismalleen saman rotsin melkein puolta halvemmalla, whippii!

7

Lauantai-iltana lähdettiin kaksin poikaystävän kanssa ulos syömään. Alunperin meidän piti illallistaa kotikadun varressa sijaitsevassa Soul Kitchenissä, mutta täyteen buukatun paikan vuoksi mentiinkin Cantina Westiin, josta tilattiin ribsit ranskalaisineen. Hyvää ruokaa ja sitäkin parempaa seuraa - täydellinen päätös vapaapäivälle!

9

Tää Gremlin oli meillä taas viikonlopun hoidossa, eikä sen vuoksi ainakaan naurua oo puuttunut. Bobin hölmöilyt piristävät päiviä kyllä tosi paljon, ja usein nauretaankin ihan katketaksemme sen hepuleille, nukkuma-asennoille ja sen törkeän kovaääniselle kuoraamiselle.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, niinkuin aina. :) Ootko Heidi muuten jo kuullut että mä lähden ensi vuonna Losiin kisaamaan ja edustamaan suomena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny, ja kiva kuulla susta taas pitkästä aikaa! Ja en oo kuullut, vähänkö huikeeta :-) Paljon tsemppiä kisoihin!

      Poista