sunnuntai 30. marraskuuta 2014

WEEK 48

Hyvää huomenta kaverit! Neljältä alkavan iltavuoron vuoksi päätin tulla postailemaan teille viikkokatsauksen näin heti aamusta, jotta en sitten yömyöhäsellä kirjottelisi sekavia silmät ristissä töiden jälkeisessä väsymyksessä. Siispä ei muuta kuin asiaan, vaikka kuluneiden 7 päivän aikana ei sen kummoisempaa ookkaan tapahtunut - pitkiä yöunia, salilla treenailua, ulkomaanmatkan suunnittelua (whippii, finally!), joulun fiilistelyä, reippaita juoksulenkkejä, siskon sekä poikaystävän kanssa hengailua ja niitä iltavuoroja. Mitäs teidän viikkoihinne on mahtunut?

Haluaisin muuten pitkästä aikaa toteuttaa jonkinlaista toivepostausta, mutta mulla ei oo hajuakaan mitä te haluaisitte täällä nähdä. Oisko teillä siis minkäänlaisia toiveita, mitä haluisitte lukea tai mistä ottaisin kuvia? Kaikenlaiset ideat otetaan avosylin vastaan!

viikko48(1))
1. Olisin niin kovasti halunnut karvakamun meille hoitoon viikonlopuksi, mutta kiireiden takia sen oli parempi jäädä äidin hoiviin. 2. Niin torstain kuin perjantainkin vapaapäivä alkoi myöhään nukutuilla yöunilla 3. Tiistaina pyöräytin heti aamusta parit joulutortut 4. Menneellä viikolla on ollut hirveen vaikeeta saada ittensä sängystä ylös..
viikko48(2))
5. #tahdon2014 6. Torstaina käytiin nostattamassa pikkusiskon kanssa joulufiilistä entisestään Starbucksin piparkakkulatteja nautiskellen 7. Ja vihdoin Aleksanterinkadullakin on ne upeat jouluvalot - nyt vaan sitä lunta ja vähän sassiin! 8. Viikolla tuli käytyä niin salilla kuin juoksulenkilläkin pariin kertaan, feels so good!
viikko48(3))
9. Ja torstaina käytiin siskon kanssa myös lounaalla mahtavassa Santa Fessä! 10. Oon tällä hetkellä ainakin nääääin innoissani tulevasta tammikuusta - siitä lisää heti alkuviikosta! 11. Maanantain kaakaohetki ennen iltavuoroa 12. Kuntosalin puolella on kaikki lähtenyt loistavasti käyntiin, vielä kun saisi kiinni siitä mihin keväällä jäi.

4 kommenttia:

 1. Olis kiva nähdä välillä jotain videota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan saisko sellasta aikaiseksi, oon aika bad noiden videoiden kanssa.. :-)

   Poista
 2. Sun blogin kuvat on aina niin tunnelmallisia ja kivoja! Tykkään!

  VastaaPoista