sunnuntai 26. lokakuuta 2014

WEEK 43

Taas on yksi ihanaakin ihanempi viikonloppu takana, vaikkakaan kaikki ei mennyt niin kuin olin pienessä päässäni ajatellut. Tosiaan eilen illalla juhlittiin Indiedays Blog Awardseja, jotka suureksi harmikseni jäivät mun osalta melko lyhyeen jäätävän (ja pitkään kestäneen) päänsäryn sekä heikon olon vuoksi - olisin niin mielelläni ollut pidempään ja tutustunut paremmin muihin bloggaajiin! No, toivottavasti ensi kerralla on parempi tuuri matkassa! Gaalaillan lisäksi käväisin yhdessä KatanSinin sekä Essin kanssa pyörähtämässä päivällä järjestetyssä Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa, jossa vaihdeltiin kuulumisia ja maisteltiin drinksuja muiden seurassa.

Tää viikko on ollut täynnä tekemistä sekä asioiden hoitamista - kävin mm. ensimmäistä kertaa porauttamassa hampaitani ja voin vaan kertoa, että 5 tunnin puudutuksen tunteen jälkeen en oo menossa ihan heti uudestaan.. Muuten näihin vuorokausiin on mahtunut niin heppailua, aikaisia aamuja, töiden tekoa, rauhallisia iltoja kuin viikonloppuun valmistautumistakin.

viikko43(1))
1. Tää taitaakin olla tän syksyn viimeinen vähänkään värikkäämpi kuva.. 2. Eilisiin Blog Awardseihin puin Gina Tricosta löytämäni simppelin, mutta upean jumpsuitin, joka tulee varmasti tulevaisuudessakin käyttöön! 3. Kehnosti nukutun yön jälkeen Sampo teki mulle tänään piristävän aamiaisen 4. Torstai meni heppatallilla ihanassa seurassa
viikko43(2))
5. Eilen lähdössä BID -tapahtumaan - ja hei te ihanat mimmit Stockan sporapysäkillä, anteeksi mun hämmennys, olis mahtavaa jutella lisää! 6. Torstaina gaala-asua etsiskellessä mukaan tarttuivat myös nämä alessa olleet slip-onit, joita oon kuolaillut jo alkusyskyllä 7. Kuva kertoo kaiken.. 8. Ainokainen otos koko eiliseltä illalta, hupsis!
viikko43(3))
9. Tää karvatassu on täällä meillä tälläkin hetkellä hoidossa 10. Kokeilin tiistaina älyttömän hyvää piparminttuteetä, oi namskis! 11. Ilme kertookin kaiken oleellisen ensimmäisen hampaiden poraus -session jälkeen - ei enään ikinä uudestaan, kiitos! 12. Aiemmin tällä viikolla etsimässä sitä asua lauantain gaalaa varten

3 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva! Haluisitko muuten tehdä jossain vaiheessa jotain vähän kattavampaa postausta noista sun hevosteluista? Yhden sellaisen sun ratsastushistoria-postauksen oonki lukenut, mutta olisi kiva tietää mitä tällä hetkellä on menossa :,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki haluisin kuulla sun hevosteluista ja siitä tallista missä käyt olis kiva nähdä ja kuulla millanen se paikka on? :)

   Poista
  2. Apua en tiedä miten tulisin tälläsen postauksen toteuttamaan, kun mun tämänhetkinen ratsastus on kaikkea muuta kuin säännöllistä ja opettavaa :-) Ratsastelen siis lähinnä omaksi ilokseni rennosti mun vanhalla kotitallilla, jossa oon käynyt 6 vuotiaasta lähtien! Sanokaa toki ideioita, mitä haluisitte kuulla - ehkä saankin jotain matskua aikaiseksi!

   Poista