tiistai 21. lokakuuta 2014

LOVETOBER

1

Poikaystävän armeijan loputtua ollaan voitu pitää tätä söpöliiniä meidän luona taas paljon enemmän, mikä ainakin mun arkea piristää ihan hirveästi. Sampon ollessa intissä jouduin usein olemaan yksin (toisin kuin nyt!), kun mun työpäivät saattoivat helposti olla yli 8 tuntisia, ja sen takia näin paremmaksi pitää Bobia äidin luona, missä sen seurana on melkein kellon ympäri perheenjäseniä hääräämässä.

4

Lauantai-iltana juhlistettiin kauneushoitola Blue Lagoonin 8-vuotis synttäreitä Helsingin kattojen yllä yhdessä poikaystävän, SininJannenMarian sekä monen muun huikean tyypin kanssa! Ilta oli tosi onnistunut ja kiitos siitä kuuluu tietenkin hyvälle seuralle sekä ehdottomasti Sinille, joka meidät mukaan kutsui.

03

Jokailtaiseksi rutiiniksi on muodostunut kynttilän valossa bloggailu tai telkkarin tuijottelu. Kuluneen syksyn aikana on ehditty polttelemaan jo useampi laatikollinen tuikkuja sekä isompia kynttilöitä, eikä näytä noi tämänhetkisetkään varastot kauaa kestävän..

00

En vaan voi hehkuttaa tarpeeksi tota kamelin väristä takkiani, joka on ostohetken jälkeen löytynyt mun päältäni ehkä liiankin usein. Se vaan käy niin moneen asuun, eikä tulevia pakkasiakaan tarvitse pelätä, kun alle mahtuu helposti paksumpikin villapaita!

02

Ja niin, mihin nää näkymät tosiaan kerkesi katoamaan tässä viikon aikana? Nyt edessä olisi monen monta ankean synkkää kuukautta, joita ei vaan pysty sivuuttamaan - ellei sitten jollain ole mahdollisuutta lähteä johonkin lämpimään palmupuiden alle.. Kyllä mulle ainakin kelpais!

3

Tallilla on tullut pyörittyä tapahtumarikkaan alkusyksyn jälkeen taas vähän enemmän, enkä rehellisesti sanottuna pistäis yhtään pahakseni, vaikka pääsisin hoitelemaan heppoja kiireisen arjen keskeltä vieläkin useammin. Ratsastus ja hevoset on aina olleet mulle todella lähellä sydäntä, ja jos vaan voisin, niin tekisin tulevaisuudessa mielelläni töitä niiden parissa.

01

Varsinkin nyt harmauden ja pimeyden vallitessa on mua väsyttänyt ihan järkyttävän paljon verrattuna normaaliin päivärytmiin. Aamulla herätyksen soidessa torkutetaan, töistä tullessa nukutaan päiväunet tai jumitetaan olkkarin sohvalla ja illan tullessa sanotaan aikaisin tervetuloa nukkumatin unihiekalle - onko tää teillekkin tuttua?

04

Viimeisimpiin viikkoihin on ilokseni mahtunut paljon kahvittelua (ja kuumaa kaakaottelua) - niin perheenjäsenien kuin ystävienkin kanssa! Ehdottomaksi lempparikahvilaksi on monien käyntien sekä useiden kahvikuppien jälkeen osoittautunut Cafe Esplanad, josta saa varmasti Helsingin isoimmat pullat, nams.

5

Perjantaina käytiin Sampon kanssa romanttisilla treffeillä Linnanmäen upeilla valokarnevaaleilla. Niko Kivelän huikea stand up -show, yhdessä syödyt makkaraperunat, vauhdikkaat laitteet sekä mielettömät valot tekivät illasta aivan ihanan - siitäkin huolimatta, että sää oli kaikkea muuta kuin lämmin!

4 kommenttia:

 1. Tämmöset postaukset on kyllä tosi kivoja ja eka kuva ihan lemppari! Niin suloisia molemmat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinne, sekä multa että Bobsulta! ♥

   Poista
 2. Ihana raikas ja positiivinen postaus :-) vautsi ! Tälläisiä ehdottomasti lisää, lähtee päivä ihanasti käyntiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Emilia! ♥ Koitan tehdä näitä jatkossakin :-)

   Poista