sunnuntai 31. elokuuta 2014

WEEK 35

Sunnuntai-iltoja tyypit! Mä istuskelen parhaillani äidin olohuoneen lattialla vanhoja kasaribiisejä kuunnellen ja Kim Kardashian appia pelaillen - siis miten ihminen voikin olla niin koukuttunut johonkin niin turhanpäiväiseen kuin yhteen peliin? En vaan ymmärrä. Jokatapauksessa, mun viikonloppuni sujui hyvinkin rauhallisessa merkeissä kotikotona yökyläillessä ja hyvin (krhm, oiskohan joku ruokavalion muutos paikallaan?) syödessä. Oli tosi ihanaa vaan ladata akkuja ja olla ilman sen suurempia suunnitelmia, sillä tulevalla viikolla onkin taas vaikka minkälaista ohjelmaa - niin duunia kuin pieniä menojakin!

Kotikotona vierailun lisäksi oonkin tällä viikolla tehnyt töitä, pitänyt viimeiset kesälomapäivät, katsonut aivan liian monta jaksoa Kyle Xytä, fiilistellyt ikkunaa vasten kolisevaa sadetta, nähnyt mun parasta ystävää, herännyt poikaystävän vierestä, hengaillut siskojen kanssa ja shoppailut syksylle uusia vaatteita.

viikko35(1)
1. Sateiset iltapäivät on tuntuneet jopa ihanilta kuuman suklaalaten ja uusimpien lehtien parissa 2. Ennen reissuun lähtöä löysin BikBokista aivan täydelliset boyfriend-farkut #lempparihousut 3. Oma sänky tuntui niin hyvältä viikon reissussa olon jälkeen 4. Viikonloppu meni kotikotona isin hoivissa omia omenoita syöden
viikko35(2)
5. Tällä viikolla tuli käytettyä hirveesti erilaisia huulipunia 6. Lauantaina käytiin kaksosten kanssa pitkästä aikaa moikkaamassa heppojakin! 7. Keskiviikkona tehtiin yhdessä pikkusikon sekä Bobin kanssa pitkä iltalenkki Tokoinrannassa 8. Tätä karvanoppaa mulla on ollut ihan tajuton ikävä - kattokaa nyt miten suloinen se on!
viikko35(3)
9. Sampo pääsi maanantaina päivän pikalomalle, joten päätettiin lähteä tiistaina yhdessä Santa Fehen lounaalle 10. Tästä söpöstä pehmotakista näittekin jo parempia kuvia täällä! 11. Uusia syysjuttuja kuolaamassa 12. Oonko muka ainut, joka on oikeesti jopa nauttinut noista sateisimmistakin päivistä?

6 kommenttia:

 1. Et oo ainut, täällä myös yksi joka nauttii sadepäivistä! Voi vaan hyvällä omatunnolla jäädä sisälle löhöilemään :-D

  Hei onko jossain vaiheessa tulossa postausta sun Nizzan ostoksista? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Hyvä sarja pyörimään ja peitto päälle - ehkä parasta tällä hetkellä :-D ♥ Ja mä teen varmaan laajemman ostospostauksen, sillä itse Nizzasta ei hirveesti mitään mukaan lähtenyt :)

   Poista
 2. Munkin mielestä on ihan parasta koulusta kotiin tullessa vaihtaa lökäreihin ja hypätä peiton alle "tekemään koulujuttuja" a.k.a selailemaan blogeja, kuuntelemaan musiikkia ja juomaan jotain kuumaa juomaa :)

  VastaaPoista
 3. Sadepäivät on just jees! Paitsi sillon kun ne kestää sen viikon verran.. :-D

  VastaaPoista