torstai 28. elokuuta 2014

TEDDY BOMBER

Hyvää huomenta ihanaiset! Mun piti postailla teille tänään lisää kuvia Nizzasta, mutta jostain syystä teki ihan hirveästi mieli julkaista nää tiistaiset asukuvat, joissa näkyy mun uusi pehmoinen ystäväni. Käväisin tosiaan alkuviikosta muutamilla kaupoilla, ja vaikka mitään tiettyä juttua ei ostoslistalla ollutkaan niiden jokasyksyisten neuletakkien tai huivien lisäksi, niin jotain tarttui mukaani. Kaulahuivit kavereineen jäivät siis tällä kertaa hankkimatta (ainakin hetkellisesti..), sillä toi Monkin rekistä löydetty teddykankainen bombertakki vei mun sydämmen mennesään - ei noin suloiselle takille vaan voi sanoa ei! Niin, ja se sitä paitsi sopii asuun kuin asuun, eikä varmasti jätä viileämmilläkään syysilmoilla kylmäksi.

Nyt mä aion kuitenkin jatkaa aamuani suuren kahvikupillisen sekä Hennesin uuden malliston äärellä, jatketaahan taas huomenna niiden Ranskan kuulumisten kanssa!

teddy1
Untitled 1
teddy3
teddy12
teddy4
Untitled 2
teddy7
teddy0
teddy6
Untitled 4
takki Monki, kengät Topshop, farkut Dr. Denim, t-paita Lindex, clutch Fanny Lyckman for Estradeur, sormukset H&M

8 kommenttia:

 1. IHANA toi takki!! kantsii muuten käydä kattoo huivii Bik Bokista, ku sieltä löytyy sellasii ihanan muhkeita yksvärisii ja ruudullisii :) Cubukses on sit kans oikeestaan aika samanlaisii, vähän eri väreissä. Ite olisin kyl tietty Bik Bokin kannalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö oo! ♥ Mä en ookaan vielä tsekannut Bik Bokin huivitarjontaa, joten ehkä käynkin etsimässä heti ekana sieltä :-)

   Poista
 2. Apua kuinka söpö toi takki, tahdon myös! :D

  VastaaPoista
 3. oooh törkeen siisti!! ei hitto en kestä miten ihana! <3

  VastaaPoista
 4. oon katellu tuota samaa takkia nyt nellystä ja ihastuin samantien!! Osaatko sanoa kestääkö tuo päällä kulkea talvisin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo varmaan sama takki, kun tää on Monkista eikä tietääkseni ostettavissa Nellystä :-) Tää on kuitenkin aivan liian ohut talvipakkasille ulkotakiksi!

   Poista