perjantai 23. toukokuuta 2014

MAYBELLINE BABY LIPS

Kuinka monen korviin on kantautunut tieto siitä, että paljon kehutut ja puhutut Maybelline Baby lips -huulivoiteet ovat vihdoin saapumassa myös Suomeen? Kyseinen tuote on näkynyt niin ulkomaisissa blogeissa kuin suosittujen YouTube vloggaajien videoissakin, joten ainakin mulla oli odotukset todella korkeella.

Mä pääsin tosiaan mukaan Indiedaysin ja Maybelline New Yorkin Baby lips -kampanjaan ja tilaisuuden vinkata teille aivan mahtavasta mahdollisuudesta (lisää alempana!), jossa pääsette mukaan testaamaan kyseisiä huulivoiteita jo ennen kuin ne lanseerataan elokuussa täällä Suomessa!

babylips4

Maybelline Baby lips -huulivoiteet lupaavat kosteuttaa huulia 8 tunnin ajan sekä pitää ne ihanan pehmeinä. Viikon käytön jälkeen huulien pitäisi olla uusiutuneet ja tuntua nimensä mukaisesti aivan vauvan huulilta. Huulivoiteita löytyy kuudessa herkullisessa karkkivärissä - mä sain testiini niistä sinisen sekä pinkin yksilön, joista ensimmäinen kosteuttaa ja toinen antaa huulille heleän pinkin lopputuloksen. Varsinkin toi jälkimmäinen on ollut mulla kovassa käytössä ihan siitä lähtien, kun sen käsiini sain haha!

babylips3

Ja sitten siihen mahtavaan testimahdollisuuteen, josta jo ylempänä mainitsinkin. Teillä on siis huikea tilaisuus päästä mukaan Maybelline New York Baby lips -testiryhmään, jossa pääsette kokeilemaan huulivoiteita ennen niiden elokuista lanseeraamista. Ryhmään pääsee 200 tyyppiä ja mukaan voi hakea tosi helposti:

1. Lataa Instagramiin omanlaisesi kuva kesähuulista ja tägää se #kesähuulet sekä #babylipsSuomi kategorioihin. Tägätyt kuvat latautuvat myös Indiedaysin kampanjasivulle.

2. Muistathan käydä Indiedaysin kamppissivulla täyttämässä pienoisen lomakkeen, jossa pyydetään sun nimeä, sähkäriä, postiosoitetta sekä Instagram-tiliäsi.

3. Viimeinen osallistumispäivä on 1.6, joten nyt kipinkapin osallistumaan! Testiryhmään päässeille ilmoitetaan ja lähetetään postissa aivan omat Baby lips -huulivoiteet, jonka lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi Maybelline New York -tuotepakettia (arvo 50€) - nyt siis hopihopi lataamaan niitä kuvia!

babylips5

Mun esimerkkejä kesähuulista voit katsoa Instagramissa @heidistromberg nimimerkin alta. Nyt vaan ideoimaan ja kehittelemään sitä omaa huulikuvaa, sillä testiryhmään valitaan 200 kivoimman, luovimman ja inspiroivimman kuvan lataajaa. Osallistu testiryhmään täällä!

babylips2

8 kommenttia:

 1. Sitten elokuussa kun noi tulee Suomeen niin osaatko sanoa että mistä kaupasta niitä voisi löytää ? :) kiitos jo etukäteen jos vastaat :) oot aivan älyttömän kaunis ja tää blogi on kans aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ihan perus Prismoista, Cittareista tai muista mistä löytyy Maybellinen meikkejä :-) Ja voi kiitos, oot ihana ♥

   Poista
 2. Oi vitsi ois kiva päästä kokeilemaan noita! Toi pinkki sopii sulle tosi hyvin :) Sulla on niin söpöt ja ihanan persoonalliset noi sun pisamat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo käyttänyt mitään muita noiden testailun jälkeen haha :-) Kiitos Oona!

   Poista
 3. Sulla on aivan ihanat pisamat! Saatan olla kateellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niitä onkin naama täynnä.. Kiitos :-)

   Poista
 4. Täältä ruotsista noita saa ostettua nyt jo ainakin ihan vaan h&m:stä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei! En tienny tätä ollenkaan :-)

   Poista