perjantai 30. toukokuuta 2014

A YEAR AGO

Nyt on taas se aika vuodesta, kun koululaiset jäävät kesälomalle, ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat saavat lakit päähänsä ja joka puolella juhlistetaan koulujen päättymistä. Tän kaiken ilon ja onnen keskellä en voinut olla muistelematta mun omaa (edelleenkin maailman parasta) vuoden takaista valmistujaispäivää, kun sain todistukset sekä parturi-kampaajan tutkinnosta että ylioppilastutkinnosta. Muistan vieläkin kuin eilisen päivän, miten vedettiin yhdessä koko valmistuvan poppoon kanssa valkolakit päähän ja hymyiltiin leveemmin kuin koskaan aikasemmin - sillon nautittiin jokaisesta hetkestä!

Tässä siis muutamat otokset vuoden takaiselta perjantailta, kun sain juhlistaa mun omia valmistujaisiani. Ihan suunnattoman isot onnittelut muuten kaikille jo valmistuneille ja huomenna lakin päähänsä saaville!

Untitled 4
yominä21
yominä3
yominä7
öä1
yominä18
yominä14
Untitled 1
yominä15
yominä19
yo6

8 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihania kuvia! Mulla enää tasan vuosi että saan (toivottavasti) painaa sen valkolakin päähäni, pieni jännitys päällä jo nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja - ja kohtahan sullakin on sitten lakkiaiset, aikaa menee kuule nopeemmin kun uskotkaa :-)

   Poista
 2. Miten voi olla jo vuosi aikaa tosta päivästä?! Itekin muistelen vielä lämmöllä, se oli kyllä tähänastisen elämän paras päivä<3 Tänään ei oo kyllä ihan yhtä hyvää ilmaa suotu tän vuoden valmistujille, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ja tosiaan, se on mullakin tähän astisista päivistä parhain ja onnellisin :-) Onneks ainakaan Helsingissä ei eilen ollut hirveen huonot ilmat - saivat lakin päähänsä saaneet juhlia ulkonakin :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, näistä kyllä välittyy se onnen tunne! Ja oot ollut myös todella kauniina, tuo mekko on upea! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin mäkin - yhä edelleenkin :-) Oon ajatellut monta kertaa sen myymistä, mutta jotenkin en raaski antaa sitä pois :D

   Poista