tiistai 29. huhtikuuta 2014

TRENCH COAT

Voi huhhuh - mihin nää vuorokauden tunnit oiken katoaa?  Tänäänkin oon herännyt jo viideltä aamulla, ollut kahdeksan tuntia duunissa, käynyt salilla (jossa muuten ekan kerran pyörryin, kirjaimellisesti..), hoitanut muutamia asioita ja vielä olis vaikka ja mitä tekemättä! Mä voisin lainata jonkun päivästä pari ekstratuntia omaani, anyone? Mutta nyt mutinat sikseen ja siirrytään tän postauksen varsinaiseen aiheeseen - eli viime perjantain asuun, joka päällä hiihtelin pitkin kaupunkia. Päälle pääsi Hennesin alennuksista löydetty trenssi, joka täyttää kaikki mun toiveeni täydellisen kevättakin suhteen. Kaveriksi vetäisin rennon raitapaidan, valkeat tennarit, perusfarkut, Angelica Blickin mallistosta hankitun clutchin, kultaisia sormuksia sekä Ray Banit.

Ja mitä noihin tunteihin vielä tulee, niin eipä oo enään montaa jäljellä vappuunkaan. Huomenna siis skumpat sekä mansikat kainaloon ja mars viettämään vappua, pitäkäähän hauskaa ihanaiset!

u1
trenssi1
u2
trenssi7
u7
trenssi10
u6
takki h&m, farkut zara, kengät kappa, laukku angelica blick for bik bok, paita gina tricot, sormukset h&m, lasit rayban

18 kommenttia:

 1. mitäää pyörryiks pahastikkin :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mikä on paha, mutta siis olin kyykkäämässä ja yhtäkkiä herään salin lattialta makaamasta, kyykkytanko jonkun jäbän käsissä.. Onneks se oli saanut tangon kiinni, ettei se ollut mun niskassa :-/ Mutta joo, kyllä mä vähän säikähdin ja varsinkin, kun en muista tosta tilanteesta hirveesti mitään :D

   Poista
 2. Mitä oot syöny tänään? Siinä voi olla syy pyörtymiseen. Mutta ikävää tommonen :( Toivottavasti selviää syy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin joo syönyt sillon ihan hyvin! Edellisenä päivänä jäi syöminen sen sijaan vähän tipotiehen, kun oli kiirettä ja muuta :/ En todella keksi mistä vois tollanen johtua..

   Poista
 3. Upea asu! Yksinkertainen on välillä yllättävän mielenkiintoista. :))

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kanssa tota kamalaa ponihäntää lukuunottamatta.. :-)

   Poista
 4. Miten ihana takki! Juuri tommosen aion metsästää kun tuun takaisin Suomeen ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin ite ihan sattumalta Hennesin alennuksesta alle kolmella kympillä - good deal ;-)

   Poista
 5. osallistuitko muute siihen vaatevallankumoukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ees kuullut moisesta? ;o

   Poista
  2. se on sellanen kampanja missä tuodaan esille sitä missä kaikkii vaatteita valmistetaa ja miten. ne esim kehottaa et aina ku ostaa jonku vaatteen nii soittais sinne ketjuun ja tiedustelis missä se on tehty ja millasis oloissa yms. Ja mitä enemmän ihmisii soittaa sinne, nii ne tajuu et ku kuluttajii kiinnostaa nii ne alkaa tehä asialle jotain! eli esim. työolosuhteita, työaikaa, palkkoja ja et on turvallisia tehtaita.. :) http://www.huililehti.net/tag/vaatevallankumous/

   Poista
  3. nii ja siin oli tapahtumapäivii jotka on kyl menny jo mut toi idea kuitenki pysyy! :)

   Poista
  4. Aa! Kuulostaa hyvältä jutulta! :)

   Poista
 6. kadehdin noita sun aurinkolaseja :(( :)

  VastaaPoista