lauantai 22. helmikuuta 2014

HEIDINS 2HAND IS OPEN AGAIN

Mä innoistuin toissapäivänä hiukan siivoilemaan, niin asuntoa kuin meidän vaatekaappejakin. Kaappeihin oon viimeks siistimisaikeissa koskenut valehtelematta varmaan loppukesästä, joten voitte kuvitella millaisessa kunnossa ne oli - kyllä siinä pari kolme tuntia vierähti, kunnes sain kaiken lajiteltua, viikattua ja järjesteltyä uudelleen. Jokunen teistä saattaakin jo otsikon perusteella arvata, että bongasin sieltä myös niitä käyttämättömiä yksilöitä, jotka olis vailla uutta kotia. Jep, nää kyseiset vaatetukset olisi nyt huudettavissa mun blogikirppikselläni, sillä en kuitenkaan saa vietyä niitä ihan oikealle kirpputorille. Useimmat vaatteista ovat vain pariin kertaan käytettyjä, jotkut melkein uusia.

Säännöt löytyvät blogikirppiksen oikeasta laidasta, mutta kertaanpa osan vielä täälläkin.
♥ Minimikorotus on 1€
♥ Tarjoukset kommenttiboksiin, muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi!
♥ Viimeinen tarjouspäivä on 28.2.2014
♥ Mikäli haluat sopia suorahinnasta, ota yhteyttä sähköpostitse
♥ Postimaksut maksat sinä, myös nouto Helsingistä mahdollinen
♥ Lähetän vaatteet vasta sitten, kun tilisiirto näkyy tililläni
♥ Sähköpostini: heiskasi@hotmail.com

Kohteisiin pääset TÄÄLTÄ!
PicMonkey Collage

2 kommenttia:

  1. Tuli täss vaa mieleen että ootkosä ikinä jättäny käyttämättä jotain vaatetta koska joku on blogissasi kommentoinut siitä ikävästi? Esim. Jos joku sanoisi että vaikka sininen ei sovi sulle, niin yhtäkkiä kaikki siniset vaatteet jää käyttämättä? Mulle käy nimittäin tosi usein enkäntiedä mitä tekisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kyllä käynyt. Mä puen sellasia vaatteita, mitkä musta itestäni tuntuu hyvälle, kommentoivat muut mitä tahansa :-) Ei kannata muiden sanojen perusteella jättää jotain käyttämättä tai pukeutua muiden kommenttien mukaisesti - oot ihan oma itses, se on kaikista tärkeintä! :)

      Poista