keskiviikko 30. lokakuuta 2013

INSPIRATION BLOG AWARDS 2013

Nyt on taas aika äänestää vuoden inspiroivimpia blogeja Indiedays Blog Awards - äänestyksessä! Kategorioita äänestyksessä on yhteensä viisi: kauneus, muoti, lifestyle, ruoka ja sisustus. Mun blogini on päässyt ehdolle vuoden inspiroivin lifestyle-blogi - kategoriaan, joka on osoittautunut kaikista kategorioista suurimmaksi. Mukana on mun pienen blogini lisäksi useita kymmeniä, mielettömän upeita blogeja, joista te saatte käydä äänestämässä sitä omaa suosikkianne!

Jokaisesta katergoriasta valitaan siis yksi voittaja ja tuomareina toimitte te, ihanat tyypit siellä toisella puolen ruutua! Niitä omia lemppareita kannattaa ehdottomasti käydä äänestelemässä, sillä kaikkien 1.11 mennessä äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia vuoden tyylikkäimpään blogijuhlaan, joka järjestetään lauantaina 16.11.2013 Klaus K Living Roomissa Helsingissä. Tilaisuudessa on 18 vuoden ikäraja.

inspiration

Jos sä oot sitä mieltä, että Heidins on vuoden inspiroivin lifestyle-blogi, niin käyppä antamassa oma äänesi täällä! Teidän ansiostanne mun blogini sai kunnian olla mukana tässä kyseisessä blogigaalassa - ihan valtavan suuret kiitokset, oon ihan sanaton!

2 kommenttia:

  1. Sulla on vahingossa eksynyt postaukseen toimimaton linkki. Mutta kävin äänestämässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upsis niinpä onkin, kiitos kun tajusit huomauttaa! :-) Ja suurensuuri kiitos myös äänestäsi ♥

      Poista