keskiviikko 28. elokuuta 2013

MALTA 2011

Meidän Dubain reissuun on enään reilut kaksi viikkoa (siis anteeks mitä!?) jäljellä, joten ajattelin tälläisessä pienessä matkakuumeessa tulla muistelemaan mun elämäni ensimmäistä, kunnollista ulkomaanmatkaa. Me reissattiin viiden hengen kaveriporukalla Maltalle lokakuussa 2011, ja oli kyllä matka jos mikä! Viikko tolla pienellä saarella oli kokonaisuudessaan tosi ihana, mutta kyllä sitä epäonneakin meille suotiin ihan riittämiin - me nimittäin jumituttiin takaisintulomatkalla päiväksi Amsterdamin lentokentälle (minä 39 asteen kuumeessa, korvat lukossa, kauheessa flunssassa), josta jouduttiin Frankfurtiin, josta sitten päästiin lentämään (business luokassa, yeah!)  takaisin tänne kotimaahan. Mä itse tykästyin Maltan kotoisaan fiilikseen, kirkkaansiniseen mereen, bilekaupunki St. Juliansiin, lämpöön ja aurinkoon, Sliema-nimiseen kaupunkiin, hyvään ruokaan ja halpaan juomaan, vaatekauppoihin, rentoon ilmapiiriin ja iloisiin ihmisiin.

Mä en ala sen enempää tosta matkasta kirjottelemaan, mutta jos jotain kiinnostaa parin vuoden takainen viikko Maltalla, voitte ihmeessä kysellä. Mä jatkan nyt Richard X - Finest Dreamsin kuuntelua ja selailen keskusteluita sekä kuvia Dubaista ja sen tarjonnasta, huippua keskiviikkoa kaikille!
malta12
malta11
malta5
malta6
malta15
malta2
malta4
malta14
malta9
malta1
malta8
malta3
malta13
malta7

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Onks toi vaalee hiuksinen poika kotikadusta ja eiks toi tumma hiuksinen oo siitä lovemilla sarjasta, tai ainakin näyttää samoilta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitä kiitos kuuluu mun parhaalle kaverille :-) en edes tajunnu, että joku vois tunnistaa, mutta joo kyllä on kotikadusta ja #lovemillasta! :-D

   Poista
  2. meinasin tulla kysymään ihan samaa! :D

   Poista
 2. Voi vitsit, olin samana vuonna mut pari kuukautta aikasemmin Maltalla kielimatkalla, nä kuvat tuo ihan muistot mieleen :-D tykkäsin kans hirveesti siitä paikasta, haluun takasin!:-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa vähän kiva! malta oli kyllä ihana ja jotenkin tosi kodikas paikka :-) en kuitenkaan usko, että tykkäisin olla siellä kuukautta enempää - tosiaan koon ja muun vuoksi :)

   Poista
 3. ah että malta on kyllä kiva :) <3

  VastaaPoista
 4. Hei, mitä kautta varasitte ton Dubain matkan :)? lennot ja hotsku eriksee vai joku pakettimatka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otettii kaikki eriksee, lennot tuli ainakin paljon halvemmiksi :-) ja noita matkoja löyty enemmän erikseen! nyt en muista mistä varattiin lennot, mutta ainakin hotelli otettiin hotels.comin kautta :)

   Poista
 5. okei, saako udella paljon teien lennot makso eestaas? Ja onks välilaskui? Ku itekkii meinasin nyt kattoo eriksee noi et tulee just paljon halvemmaks ja pääsee vähän parempaa hotellii sil rahal mitä pakettimatkojen kans :) Oliks siin teien hotellis se kaupunkivero mukaan vai pitääks teil maksaa se viel eriksee ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. n. 900 euroa edestakasin, eli joku 450€ per nassu :-) ja joo, meil on yks välilasku istanbulissa, lennot kestää yhteensä 10 tuntii/suunta. ainaki me saatii paljo halvempi matka noin, vaikka sit loppujen lopuksi valittiinki kalliimpi hotelli, jotta varmasti päästään avoparina sisälle (jotkut ei kuulemma päästä ollenkaan sisään?), niin yhteishinnaks tuli reilu 1600€ :) ja hotellis oli kaikki verot ym mukana, hotels.comilta kun varaa, niin siihen pitäis sisältyä kaikki! mä niin ootan tätä reissua :-)

   Poista