tiistai 25. joulukuuta 2012

FROM SHEINSIDE

Kuten yhdessä aikaisemmassa postauksessa jo totesin, mulle putosi viimeviikolla Sheinsideltä voittamani neule postilaatikkoon. Oon lukenut kyseisestä nettikaupasta paljon negatiivista, ei ole vaatteet tulleet, tai ovat olleet loppu eikä tilaajalle ole sitä kerrottu, mun täytyy kyllä sanoa että mä yllätyin lukemieni juttujen perusteella positiivisesti. Kun mulle kerrottiin voitosta sähköpostitse, mulle oltiin tosi mukavia ja kerrottiin kaikki lähetyksestä ja siitä, että siinä saattaa mennä se pari viikkoa. Seurasin ahkerasti neuleeni kulkua Sheinsiden nettisivuilla, eikä mennyt kuin alle 2 viikkoa kun sain neuleeni. Joten ei se putiikki varmaan ihan kaikille huono olekkaan, vaikka lukemani perusteella ajattelin, että en tule koko paitaa edes koskaan saamaan. Nyt se kuitenkin on mulla, ja pitää sanoa että tykkään tästä hirmuisesti!

sheinside3
Untitled 3
sheinside
Untitled 2
sheinside4

22 kommenttia:

 1. Wau! Ihania kuvia ja tykkään tosi paljon noista hymykuvista varsinkin! :) ja pitää vielä sanoa että sulle sopii tosi hyvin kiharat hiukset :)

  VastaaPoista
 2. Sulla in tosi söpö hymy! :-) ja toi neule on ihana <3

  VastaaPoista
 3. Teetkö yhteistyötä noitten nettikauppojen kanssa joiden kuvat on tuolla oikeesa sivussa? Jos teet nii saatko rahaa, ilmasii vaatteita jne? Ja otitko itse yhteyttä vai ottivatko he sinuun? :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suoranaisesti, oon liittynyt TradeDoubleriin ja sitä kautta mainostan kyseisiä nettikauppoja! :-) Tällä hetkellä en tienaa rahaa/vaatteita tuosta :)

   Poista
  2. Miten bloggaajana hyötyy tuosta TradeDoublerista? Mietin vaan, että onhan se aika hullua mainostaa ilmaiseksi yrityksiä, joiden mainoksia on muutenkin kaikkialla. Pienet paikalliset yritykset ymmärtäisin ehkä paremmin, koska nostan itsekin joskus esiin nuoria yrittäjiä ja heidän tuotteitaan ilman mitään pyyntöjä tai palkkioita.

   Poista
  3. http://www.tradedoubler.com/fi-fi/

   Poista
 4. Tässä odotellaan jakkua jonka voitin :-( oon kokeillu etsiä sheinsiden seurannasta, mutta aina väittää ettei mitään olis ees tulossa! Saa nyt nähä saankokaan koko jakkua :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko pitkään odottanut? kannattaa ottaa yhteyttä sinnepäin :-)

   Poista
  2. On tässä kuukausi kahen päivän päästä venailtu :/

   Poista
 5. ihana blogi ja oot tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 6. mitkä housut sulla on tossa? huippukivan näköset mitä nyt vähän vyötäröä näkyy :DD

  VastaaPoista
 7. ihana ihana toi neule!! ja asu muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! :-) mäkin tykkään neuleesta!

   Poista